Loading... Loading...

RJM Corporate Office Renovation: Golden Valley

This project involved renovation of existing office and warehouse spaces into corporate offices for RJM Construction. The shell of the original space remains, but the renovated facility is open and bright to reflect the company’s philosophy of transparency for clients, to support team collaboration, and to provide a healthy, vibrant workplace.

A ramp/stair was designed to accommodate the change in floor levels between the office and warehouse areas. Collaboration spaces—glass-partitioned conference rooms relocated from RJM’s previous location and and a meeting alcove with dry-erase wall—were located nearby.

Other spaces—including an expansive break-room with tables and bar seating, a kitchen area, and overhead garage doors that open to an adjacent outdoor patio—were designed to be used for RJM events and employees, but also available for rental to outside groups.

 

Location

Golden Valley, MN

Photography

Gaffer Photography